fbpx

НЕ НАПУСКАЙТЕ МЯСТОТО НА ПТП

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ НАПУСКАЙТЕ ПТП – освен ако не се налага на вас или друг пострадал да бъде оказана медицинска помощ и не се налага да отидете до болница.
Току-що ми звъня поредната жертва на наглостта, арогантността и безочието на българина.
Става леко ПТП, виновната започва да реве и да се моли да не викат КАТ и да не пишат протоколи, защото нямала автокаско и мъжът й щял да я пребие. Пострадалата се съгласила, защото колата й така или иначе била доста очукана и си тръгнали.
Виновната обаче бързо направила снимка, извикала КАТ и казала, че иначе пострадалата била виновна и избягала.
Какво следва:
– санкции от КАТ – за ПТП и за напуснал местопроизшествието
– регрес от страна ЗК, която след като изплати щетите на уж пострадалата, ще си търси всяка стотинка от иначе пострадалата, защото при напускане на местопоишествието гражданската отговорност не покрива щетите, 
когато посещаването на местопроизшествието от органите на КАТ е задължително по закон. В случая е задължително, защото съществува спор за вината.

Има случаи и с пострадали хора. Някой ви скача пред колата, вие излизате, той казва нищо ми няма, вие си тръгвате, той вика КАТ и вади 1 камара свидетели, плюс 1 камара увреждания.
Последствията – същите!!!

Така че моля ви: НЕ НАПУСКАЙТЕ ПТП.
ИЗВИКАЙТЕ КАТ или съставете двустранене КП.

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

място на ПТП

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.