fbpx

Ще има ли нови лаборатории за кръвни проби за употребата на наркотични вещества

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

…….

Ще има ли нови лаборатории за кръвни проби за употребата на наркотични вещества?

Това е един въпрос, който напоследък вълнува всички.

В момента, ако те спрат на пътя и имаш положителен резултат на теста за наркотици или откажеш да бъдеш тестван и дадеш кръвна проба, МВР те третира като виновен до доказване на противното и ти налага преждевременно всички възможни санкции.

Докато си чакаш резултата от кръвната проба, си без книжка и без кола.

Когато резултатът излезе, макар и той да е отрицателен, не получаваш дори едно извинявай.

Проблемът обаче не е в това. Проблемът е във факта, че резултатите от кръвните тестове се бавят между 8 месеца и 1 година. Причината – в България има огромен брой тестове, но твърде малък брой лаборатории, които не разполагат с достатъчно техника, за да покрият собствения си капацитет на възможности.

Попитахме МВР планират ли откриването на нови лаборатории. Прочете какво ни отговориха:

……

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

 

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.