fbpx

Проблемите с обратния завой, светофарите и пътната маркировка

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

…….

Тъй като твърдя, че има ОГРОМЕН проблем с регламентирането и урегулирането на местата за извършване на обратен завой, повдигах многократно темата във Фейсбук и сезирах няколко институции.

Тук можете да прочетете въпросите, които задавам и отговорите, които съм получила. Изводите ще оставя на вас.

Започвам с една друга тема, която беше повдигната в интернет пространството – за кръстовището на Цариградско шосе, защото от нея става ясно защо оставям МВР на страни по темата с обратния завой.

За финал направих предложение и за промени в новата Наредба за сигнализация на пътищата с пътни знаци /т.10 е за обратния завой/, но и там не намерих разбиране.

Спирам да нищя темата, защото току-виж започнали да ни глобяват и да ни лишат възможността да правим обратен завой на кръстовищата – тогава ще настане голяма суматоха.

––-

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.