fbpx

Група за адвокатска взаимопомощ по дела за ПТП

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

Създадох група за адвокатска взаимопомощ с цел – Помощ между колеги по правни въпроси и проблеми. В последстие реших да стесня нейния обхват и тя да стане група за взаимопомощ между адвокати по дела за ПТП. Никога не съм отказвала да давам съвет на колеги, които имат клиент, но нямат опит с тези дела. В тази група реших да го правя официално. Знам, че на повечето адвокати ни се налага да се сблъскваме с различни казуси и да се занимаваме с всякакви дела. При срещата ни за първи път с нещо ново, нещо непознато, ни се налага да ровим с часове, а някога и с дни в учебниците и да четем съдебна практика. А някъде там, на една клавиатура от нас, има някой, който знае верния отговор и който може да ни спести много ценно време като ни помогне. Затова създадох група за взаимопомощ по правни въпроси между колеги на тема за ПТП.

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

адвокат ПТП

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.