fbpx

Пазете се от „близки“ и „приятели“, след като си получите обезщетението след ПТП

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

Непосредствено след ПТП пострадалите стават жертва на адвокатите лешьояди, които се бият помежду си, за да се докопат до част от обезщетението. Но лешьоядството не спира до тук. След като пострадалите получат парите си, идват един друг вид лешьояди – техните „най-близки“ хора и „приятели“.

Преди време споделих една история във Фейсбук. Днес реших да я споделя и тук. Става въпрос за един реален пример, който е само част от една доста неприятна действителност.

Става катастрофа. Умира бащата. Остават деца сираци и съпругата. Водят се дела. Получава се обезщетение. И …… става страшно. Започват да ми звънят над 20 човека, представящи се за лели, сестри, чичовци. Всеки уж иска да помогне. Всеки пита кой, колко, кога и как е получил. Кошмар!!!!!
Пазете се. Ако сте истински доброжелатели, пазете близките си. Получаването на обезщетение се явява лесна плячка за десетки приближени на пострадалите.
Чувала съм за десетки начини да се изскубне определена сума пари. Хората се притесняват да не ги излъже адвокатът им, а на финала бива ограбен от най-близките си.
Скоро си писах с една жена по повод измамите от страна на адвокатите. Тя твърдеше, че адвокатът на нейна близка ги е измамил, защото не е дал парите на снахата й. Като я поразпитах малко повече се оказа, че адвокатът не дава информация на бабата за парите, които е получила снахата и децата. Снахата не иска да каже на бабата дали, кога и колко е получила и сигурно има защо. И на финала хоп – адвокатът е мошеник. Може би бабата иска да докопа парите на децата или поне майка им се страхува за това, след като не й казва. Ако не беше получила нищо, тя щеше да се оплаква или да отиде в полицията. /всеки знае къде е полицията/. Още повече, че въпросната баба си е получила парите за смъртта на сина й. След като адвокатът е дал на нея, най-вероятно е дал и на другите.
Този адвокат може да съм била и аз. Аз също не давам информация на никого за това кой, кога и колко е получил. Това не ме прави мошеник. Но прави мошеници всички, на които не им е работа, а се интересуват за парите на другите.
Затова апелирам – не казвайте на никого не само колко и кога, а дори и че сте получили някакви пари. Не се знае кой за какво Ви пита. Често пъти най-близките се оказват най-опасни. Тези, които най-много искат уж да Ви помогнат, всъщност искат да бръкнат в джоба Ви.
Дано във Вашия случай не е така, но никога не е излишно да имате едно на ум.

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

обезщетение ПТП

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.