fbpx

Искаме справедливост и сигурност на пътя!!!

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

Направих група във Фейсбук „Искаме справедливост и сигурост на пътя“, защото искам справедливи присъди за убийците, които вилнеят по пътищата на страната ни и сигурност на пътя за всички нас!!!

Знам, че всички големи борци са се борили ЗА МИР, а не срещу войната. Знам, че трябва да си пожелаваме това, което искаме, а не това, което не искаме. Вселената не знае значението на “НЕ”. Тя чете буквално. И когато всички битки са под мотото “Да спрем войната по пътищата”, ние всъщност я караме да съществува. Затова аз искам СПРАВЕДЛИВОСТ и СИГУРНОСТ. Справедливи присъди за всички убийци по пътищата! Сигурност на пътя за всички нас! Как ще ги постигна? …… Ще оставя времето да ми покаже! За сега е важно, че съм си поставила следните цели:

– сигурност и спокойствие на пътя за всички нас

– мерки на ниво превенция

– повишаване качеството на правораздаване и забързване на този вид дела основно във фазата на досъдебното производство, защото делата се бавят там с години, а грешките, допускани на този етап в процеса, после са почти непоправими

– налагане на справедливи наказания, защото според мен и сега предвидените в закона са добри, стига да бъдат прилагани

– реално превъзпитание на извършителите чрез сурови наказания и включването им в курсове за превъзпитание.

Стъпките, които съм си набелязала във всяка една от точките са доста. Готова съм да направя каквото е необходимо. Не преследвам нито пари, нито власт. Преследвам живота!!! Затова няма да политизирам и няма да участвам в кампании и протести, на които се скандира “оставка”. На първо място, за да постигна целите си, ми трябва правителство – няма значение кое е то. В избори ще изгубя поне година. На следващо място нямам алтернатива на сегашното. Готова съм да гласувам за читави хора, за които всички мечтаем, но такива на хоризонта в момента няма. Не искам да се занимавам с политика. Не това е мисията ми в този живот. И на последно място – няма да си простя, ако на гърба на моята кауза, комунистически партии и измислени герои се доберат до повече власт!!! По време оно родителите ми караха жигула, а аз се редях на опашка за банани и черни чорапогащници. Катастрофи имаше, но за тях не се говореше. Мой близък беше блъснат от виден член на БКП и след това накиснат да поеме вината. Мисля, че това е достатъчно. По тази причина постове и коментари с призиви за оставка, няма да бъдат одобрявани или ще бъдат изтривани. Ще помоля всички да поддържаме добър тон и да преследваме общата цел, не като спорим и като се караме помежду си, а като се обединяваме. Всеки има право на своите политически пристрастия извън групата. Споделяйте, подкрепяйте и се молете най-после да бъдем чути!!! Един живот да мога да спася ще съм щастлива. А когато всеки един от нас спаси по още един, тогава вече ще сме успели. ВСИЧКИ ЗАЕДНО!!!

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

сигурност на пътя

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.