fbpx

За претоварените камиони и кантарите на АПИ

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

…….

Всички знаем, че една от основните причини за лошото състояние на пътищата ни са претоварените камиони, с които държавата НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ. Абсурдно е да се инвестират толкова много пари за ремонти и нито лев за контрол и справянето с този проблем.

Затова се обърнахме към АПИ, ИААА и МТС със следните въпроси:

Има ли монтирани кантари към системата на ТОЛ или друга система? Къде? Работят ли? Защо не се използват? Какво е необходимо, за да започне да се осъществява контрол чрез тях? Защо не се прави?

Защо не се задължат големите заводи, пристанищата и други приемащи камионите да записват номерата, да водят регистри за товарите, да сигнализират ИААА и да се санкционират водачите и собствениците на фирмите? Какво е необходимо, за да се осъществява контрол по този начин?

Обърнете внимание на отговорите от АПИ.

………

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.