ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ И ТЯСНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ КАТО АДВОКАТ НА ПОСТРАДАЛИ ПРИ ПТП

Аз съм адвокат Елица Буенова. Завършила съм Юридическия факултет на СУ ”Св.Климент Охридски”. Член съм на Софийска адвокатска колегия и от 2007г. представлявам пострадали при пътнотранспортни произшествия. Благодарение на дългогодишния си опит и тясната си специализация като адвокат на пострадали при ПТП мога да предложа на своите клиенти професионално и компетентно правно обслужване.
Представлявала съм пострадали в цялата страна – от Видин до Царево и от Силистра до Петрич.

Моята работа В медиите Свържете се с мен

Представлявам пострадалите при ПТП както по гражданските, така и по казаталните дела. За мен участието на пострадалите в наказателното дело на досъдебната фаза, а където е допустимо от закона, и в съда е задължително!!!

Получаването на справедливо застрахователно обезщетение е само крайната цел, до която изминавам дълъг път със своите клиенти. Практиката ми показва, че добре воденото наказателно дело срещу виновния водач е също толкова важно, колкото гражданското дело срещу съответната Застрахователна компания.

Това, с което мога да се похваля е, че съм до болка откровена с моите клиенти по отношение на това какво могат да очакват и какво би било най-добро за тях. Не подклаждам напразни надежди и болни амбиции. Истината е една и тя се очертава от рамките на закона и съдебната практика.

Затова Ви моля:

НЕ СТАВАЙТЕ ЖЕРТВА НА НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ ЗА НЕПОСТИЖИМИ ПРИСЪДИ И ОБЕЗЩЕТЕНИЯ И НЕ ВОДЕТЕ БЕЗСМИСЛЕНИ БИТКИ.

Моля своите клиенти за 2 неща:

Обичам работата си, стремя се да правя най-доброто, което е възможно да бъде направено, а моите клиенти са мои приятели.

Можете да чуете и прочете какво казват моите клиенти за мен ТУК.

 

адвокат Елица Буенова