fbpx

Докъде могат да стигнат хората за пари?!?!?!? и за безобразията след ПТП

автор: адвокат Елица Буенова – от 2007г. представлява пострадали при ПТП в цялата страна. Дългогодишен опит и тясна специализация!!!

Полезни видеа на адвокат Елица Буенова за пострадалите при ПТП и делата, които предстоят, може да намерите в нейния канал в YouTube. 

Не мога да се сдържа да не споделя с Вас колко съм възмутена от това, докъде могат да стигнат хората за пари…………………….
Работя по един случай  /няма да давам подробности/, представлявам родителите на момче, загинало при катастрофа ….. /няма да давам повече информация/…..
Момчето преди катастрофата не е било женено, живяло е при родителите си, имало е гадже /май/, но никой не го е виждал – само са предполагали ……… че май си има приятелка ……. Значи нищо сериозно – след като не ги е запознал …….
Става ПТП, води се разследване …… и днес ……. месеци след катастрофата ….. новина …..
В прокуратурата е постъпила молба от  момиче, с която същото твърди, че е претърпяло вреди от ПТП, защото е живяло на семейни начала с починалото момче.
Как бе мойто момиче живя на семейни начала с момчето, като то е живяло с майка си и баща си, а те милите дори не са били сигурни, че съществуваш ???????????????????
Как бе мила и откъде се пръкна ти сега да наливаш масло в огъня и да причиняваш допълнително страдания на тези опечалени родители??????????????
Няма да споменавам името на адвоката, който представлява девойката – въпреки че заслужава да бъде опозорен публично, защото съм сигурна, че всичко това е по негова инициатива. Момичето, колкото и да е глупаво, колкото и да е алчно, колкото и да е нагло, няма как да направи такова нещо, ако зад гърба й не стои „велик“ адвокат…… Дори няма как да си помисли…………………
Как кажете ми да не ни мразят хората? Как да не ни лепват какви ли не етикети, че сме пълни безсрамници – ние адвокатите, особено тези, които се занимаваме с ПТП?
Не Ви ли стига, че висите по гробищата, давате пари и подписвате договори и пълномощни на ковчезите на починалите………
Не Ви ли стига, че вече ме е срам да кажа, че съм адвокат, срам ме е да вляза в съда ………. Защото всички в очите на хората сме еднакви…….????????????????
Мен ме е срам и заради Вас!!!!!!!!!!!!!
Да, нямам право и не трябва да нося срама на някой друг, не трябва да се товаря с чужди грехове и проблеми, но как да остана безмълвна и да се сдържа……………………
Срам ме е и от алчността, и от лъжата, и от измамата, на която сме принудени да станем невинни жертви……….
Срам ме е …….. срам ме е заради Вас………………..
А Вас? ––––––– Вас знам, че не Ви е срам ………………………. защото Ви познавам – и адвокатите, и тези като момичето ………..
Жал ми е само за болката, която допълнително ще трябва да преглътнат родителите ………

Ако сте пострадал при ПТП, търсите добър адвокат по ПТП, искате справедлива присъда, висок размер на обезщетение и то в разумни срокове и при напълно прозрачни условия на работа, обадете ми се още сега!!!

Дългогодишният ми опит и тясната ми специализация като адвокат на пострадали при ПТП са гаранция за успех!!!

измама ПТП

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.